Vi vill att du jobbar hos oss!

Vi finns mitt i centrala Linköping på Storgatan i fräscha lokaler, med en väl inarbetad kundkrets som hela tiden växer, just nu lite för snabbt för att vi ska hinna med. För att möta efterfrågan behöver vi bli fler och söker därför dig som är egen företagare och vill hyra stol hos oss.

Vilka är vi?

Vi är ett sammansvetsat team som brinner för hår, färg och mode med kunden i fokus. Vårt mål är att alla kunder, oavsett om de gör en liten eller stor hårförändring, alltid ska känna sig ompysslade och gå från salongen med ett leende på läpparna. Tillsammans går vi frisörer på kurser och visningar för att få inspiration och givetvis för att utöka våra kunskaper inom frisöryrket, det finns alltid mer att lära.

Vem är du?

Eftersom vi är måna om  att våra kunder ska känna sig trygga i våra händer ser vi det som en självklarhet att du har avlagt gesällbrev, gärna med några års erfarenhet inom branschen. Du älskar givetvis hår och strävar alltid efter att hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna. Att du dessutom har en positiv inställning i allmänhet och trivs med att jobba med andra människor, både med kollegor och kunder, det ser vi som ett stort plus.

Hör av dig till Camilla Rolandsson på 013-13 01 00 eller camillac2@hotmail.com  och berätta mer om dig själv.

Vi ser fram emot att träffa dig!